October 11, 2009

Bull(shit)

Iar am aterizat pe acasa weekendul asta si cum, aparent, nu prea am nimic bun de facut, aici, in mijlocul lui Nicaieri, mananc prajitura cu mere si imi citesc horoscopul. Si daca tot am ajuns la treburile astea, in care sincera sa fiu nu am crezut niciodata, ia sa-mi verific si compatibilitatile. Daca ar trebui sa fac afaceri cu nativii din zodia berbec, ia sa vedem ce spun site-urile de specialitate despre compatibilitatea Taur - Fecioara

Taurul va fi cucerit de puritatea si ingenuitatea Fecioarei. Nu va putea sa-si abtina admiratia fata de gingasa sa partenera. Iar aceasta, la randul ei, nu va putea sa nu fie fascinata de forta cu care ataca taurul situatiile si de finetea cu care stie sa o ocroteasca. Se respecta reciproc si o si arata. Amandoi cauta confortul in viata, sunt calculati si iubesc frumosul. Vor gasi mereu subiecte de discutie pentru ca au pasiuni comune. Predilectia pentru o viata in doi, stabilitate si liniste in camin vor face din cele doua semne un cuplu imbatabil. Pe plan erotic, Taurul nu are de ce sa-si faca probleme. Fecioara este fidelitatea intruchipata. Intr-adevar, este mai retinuta si nu are aceleasi porniri, insa atunci cand iubeste, face orice pentru alesul inimii. Comunicarea perfecta dintre ei va duce la experiente de neuitat in dormitor. Pe plan profesional, nici ca se putea mai bine. Impartasesc acelesi idei, fac o echipa de invidiat si comunica ideal. Ideile lor practice, morale si etice nu au cum sa nu dea roade. Munca in echipa da rezultate uimitoare. Iar logica si predilectiea Fecioarei de a analiza si diseca este de mare ajutor pentru seful Taur. Sansele ca drumurile lor sa se desparta sunt reduse. Iar atunci cand lucrul acesta se intampla, este foarte dureros. Pericolul il reprezinta obisnuinta, fiindca o despartitre, de obicei, intervine dupa multi ani, cand cei doi au epuizat tot ce era de descoperit impreuna. O combinatie excelenta!
sursa:petocuri.ro

eastrolog.ro este 100% de aceeasi parere, dar textul se intinde pe vreo 2 pagini.

ca sa vezi! ce frumos suna, nu? can you spell B.U.L.L.S.H.I.T.?
In alta ordine de idei, pornind de la prezumtia de nevinovatie, poate sunt eu o fiinta mai atipica si asta oarecum anihileza previziunile astrale. [lol] insert stereotype here: intotdeauna am considerat ca incapatanarea mea este de-o potriva si o calitate dar si un defect, dar acum nu stiu daca sa ma mandresc sau nu cu faptul ca de ceva vreme asta s-a cam transformat in proba eliminatorie prin care ii selectez pe oamenii "demni" de a se afla in proximitatea mea. Asadar, numai cine trece cu brio peste incapatanarea si capriciile mele are privilegiul de a se considera prieten de-al meu sau you name it. Procentul acestor oameni atinge insa cote infime, ceea ce nu ma nemultumeste in mod deosebit.

Inca nu m-am implicat in proiecte de afaceri cu persoane nascute in zodia berbec (astept iesirea din criza), iar despre Fecioarele din viata mea ce pot spune? Una formeaza cu mine un "grup elitist" asa cum a fost el catalogat de specialisti [lol], iar cealalta Fecioara ... e prea boema si instabila.
papappappapa!