May 27, 2013

Obţine un look ravisant cu aceste accesorii... mortale

Îţi plac animalele şi accesoriile din blană naturală? Eşti în acelaşi timp în căutrea unui nou mod de a impresiona oriunde te duci? Ei bine, dacă răspunsul tău la cele două întrebări este “Da”, atunci vei iubi accesoriile gândite de tânăra creatoare de modă britanică Reid Peppard.


La numai 26 de ani, designerul îşi câştigă existenţa din pasiunea şi fascinaţia pentru cadavre de animale. Tânăra a gândit o colecţie de genţi şi accesorii confecţionate din rămăşiţe de animale moarte. Probabil sună şi arată uluitor de macabru, însă ideea lui Peppard s-a născut din cele mai bune intenţii. 

Creatoarea foloseşte exclusiv cadavre de animale şi păsări ucise în accidente de circulaţie. Aşadar, ladies, puteţi răsufla uşurate, căci niciun animăluţ nu a fost ucis intenţionat de dragul modei. Reid Peppard adună leşuri de animale şi păsări moarte pe care, cu mare migălozitate, le transformă în poşete, coliere, gulere şi alte accesorii uimitor de îndrăzneţe, dar în acelaşi timp deosebit de elegante.


Deşi rezultatul muncii sale este la prima impresie catalogat mai de grabă grotesc decât artistic, tânăra nu duce lipsă de cliente care ar plăti sute de lire sterline ca să obţină un look absolut glamouros cu ajutorul unor animale contorsionate în fel de fel de poziţii şi împodobite cu cristale preţioase.